door Jill Danneels24 maart 2019

Tours & Adventure viert moederdag!

Om de moedertjes dit jaar extra in de watten te leggen, organiseert Tours & Adventure een vierdaagse naar de Vogezen van 10 tot 13 mei. Het ultieme weekendje-weg voor piloot én passagier om te herbronnen in een avontuurlijk, maar rustgevend kader.

De vierdaagse staat ingepland van 10 tot 13 mei met Gérardmer als uitvalsbasis, een ideaal startpunt voor de rollercoaster route in een wondermooie omgeving. Motorplezier gegarandeerd, met daar bovenop smullen van heerlijke plaatselijke lekkernijen. Drie overnachtingen in een driesterrenhotel met spa-ruimte en privé parking zorgen voor de nodige ontspanning in een rustgevend kader.

Tijdelijke deal

En de passagiers? Met moederdag op 12 mei, biedt Tours & Adventure 25 % korting op de inschrijving van elke passagier. Dat betekent 270 euro in plaats van 360 euro voor de meerijder. De piloot betaalt 395 euro. In die prijs inbegrepen: het road-book van de reisroute, zowel elektronisch als op papier, aanwezigheid van een volgwagen met trailer en drie overnachtingen in een driesterrenhotel in half pension.
Aanbod geldig tot 5 april, wees er dus snel bij!

Ga hier naar de facebookpagina van T&A

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief