door Thierry Sarasyn 11 mei 2019

Doe mee aan de MotorNieuws Challenge en rijd 5000 km met de Kawasaki Ninja / Z125!

MotorNieuws en Kawasaki gaan er een lap op geven. We zoeken 4 lezers die ons daarbij willen helpen. Elk van die vier mag (mét benzinekaart als extra) minstens 1000 km rijden met een nieuwe Kawasaki Z125 of Ninja 125. En de vier lucky bastards die geselecteerd worden, mogen die 1000 km - of meer - invullen zoals ze dat zelf willen.

Van 18-65

Een retourtje Brussel-Dijon of 200 keer rond de Gentse Watersportbaan? Het kan allemaal.
Hoe gaat deze challenge in zijn werk? Wel, om de komst van de eerste Kawasaki 125 sinds héél in de verf te zetten, mogen vier MotorNieuws lezers (minstens) 1000 km rijden met de Ninja of Z125. Doet er niet toe waar en eigenlijk ook niet hoe. Zolang het maar binnen de geldende snelheidslimieten en verkeersreglmementen valt. Wat wél van belang is, dat de tankbeurten nauwzettend gevolgd worden, want Kawasaki maakt zich sterk dat je met een tankkaart van 250 euro de kaap van 5000 km moet kunnen halen. Met een beetje meeval zijn er zelfs nog een paar euro over na het bereiken van die doelstelling. Iedereen die een geldig rijbewijs heeft - dus dat mag ook een autorijbewijs zijn - mag meedoen. Dat plaatst het doelpubliek ongeveer tussen de 18 en 65 jaar oud. Met een beetje ruimte nog naar boven toe...

Heb je er zin in?

Dus: ben je in de gelegenheid om op een niet al te lange termijn (minstens) 1000 km op de teller van de Kawasaki te plaatsen? Heb je een rijbewijs dat je toelaat om met de motor te rijden? Wil je meer dan 1000 km gratis rijden met het geld en de motor van Kawasaki? En denk je dat je van je avontuur nog een paar leuke shots kunt maken?

Nu mailen

Stuur dan als de groene bliksem je kandidatuur naar redactie@motornieuws.be. In samenspraak met de Grote Manitou van Kawasaki, selecteren we 4 lucky bastards die om beurt met de Ninja of Z 125 aan de slag mogen en die op een zo divers mogelijke manier uiteindelijk moeten uitvlooien of je met die 250 euro inderdaad 5000 km ver komt. Het spreekt voor zich dat een kandidatuur met een vleugje originaliteit een streepje voor heeft.

Zero kosten en een memorabel avontuur er bovenop, waar wacht je nog op?

Klik hier om je kandidatuur te mailen

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief