door Thierry Sarasyn 21 mei 2020

Motorrijder aangevallen met bijl in Willebroek

Deze namidddag is in Willebroek een motorrijder aangevallen door een man met een bijl. De motorrijder raakte hierbij gewond, de dader werd even later door de politie opgepakt.

Te luid? Hakken maar.

Deze namiddag heeft de politie in Willebroek een man opgepakt die even daarvoor een motorrijder met een bijl aangevallen heeft. Wat de man bezielde is niet duidelijk, maar buurtbewoners zeggen dat de motorrijder enkele keer heen en weer reed door de straat. Het incident speelde zich af in de Molenstraat en vermoed wordt dat de man met de bijl door het lint ging omdat hij vond dat de Harley-Davidson van het slachtoffer te veel lawaai maakte.
De motorrijder werd door de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht, maar de verwondingen zouden niet gevaarlijk zijn. Wat natuurlijk niet wegneemt dat het nauwelijks te vatten is dat je als kwetsbare weggebruiker gewoon met een bijl wordt aangevallen. Het hoeft geen betoog dat de aanval met een bijl ook een crash had kunnen veroorzaken die nog veel zwaardere gevolgen had kunnen hebben.

De politie kwam massaal ter plaatse en nam het wapen in beslag. De dader werd ter beschikking gesteld van het parket. Daar wordt beslist of hij voor de onderzoeksrechter zal moeten verschijnen en al dan niet aangehouden wordt.

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief