door motornieuws 23 juli 2020

Motormaatje.be: de leukste online-motorclub komt naar Belgi√ę

Motormaatje is een online motorclub die in Nederland opgericht werd en de afgelopen tien jaar uitgroeide tot een veelgebruikt platform voor motorrijdend Nederland. Via het platform kunnen leden zich kosteloos inschrijven voor toerritten die andere leden organiseren en zo samen op pad gaan. En nu komt het concept ook naar Belgi√ę, met een unieke actie voor de lezers van motornieuws.be!
Bezoek motormaatje.be

Succesformule in Nederland

Dat motorrijden leuk is hoeven we jou niet te vertellen. Maar samen met andere enthousiaste motorrijders de leukste wegen ontdekken is nog leuker! Sterke koffie of sterke verhalen, het maakt niet uit, de gezelligheid onderweg is gegarandeerd. En de geweldige sfeer ook. Het jarenlange succes in Nederland, waar mensen elkaar ook opzoeken in periodes waar er niet gereden kan worden, is daar een mooi bewijs van.

Ook in een handige app

Of je nu een Kawasaki rijdt, een Honda of een BMW, vrouw bent of man, oud of jong, Motormaatje is toegankelijk voor alles en iedereen. En dat maakt van Motormaatje de leukste merkonafhankelijke motorclub op internet. Je vindt altijd wel een rit in de buurt, en als dat niet het geval is, ga dan zelf een rondje rijden en publiceer ¬Ďm heel eenvoudig op de site, gegarandeerd dat er andere motorrijders zijn die met je mee willen rijden. Bovendien bestaat motormaatje ook in een handige app, dus je ziet meteen of er een rit in je buurt is via je smartphone.

Motormaatje bestaat ook in een app-vorm

Eerste half jaar gratis

Het lanceren van een platform als Motormaatje in een nieuwe regio is best een uitdaging. Momenteel zijn er nauwelijks Belgische leden en ook geen toerritten in het land. Het één kan uiteraard niet zonder het ander. Juist daarom kunnen lezers van motornieuws.be nu gratis een account aanmaken en het platform Motormaatje een half jaar lang gratis gebruiken. Je mag daarna zelf bepalen of het leuk genoeg was om over te gaan op een betaald lidmaatschap. Een abonnement kost je na dit half jaar slechts 20 euro per jaar, en in return daarvoor krijg je onbeperkt toegang toe de site, kun je inschrijven voor toerritten en kun je zelf toerritten organiseren.

Gratis lid worden? Gebruik dan de actiecode "motornieuws" tijdens het aanmaken van je account.
Klik hier om je meteen in te schrijven op motormaatje.be

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief