door Mattijs De Lee12 mei 2020

MotoMondo importeert nu ook Rieju

Motomondo, importeur voor de Benelux van onder andere Royal Enfield en Mash, zal vanaf heden ook het Spaanse Rieju tot bij ons brengen. Rieju biedt een brede range 2-takt 50cc-modellen, 4-takt 125cc's en het elektrische Nuuk Electric.

Rieju en Nuuk electric

Rieju doet bij de meesten allicht niet direct een belletje rinkelen. Nochtans produceert de Spaanse fabrikant al sinds 1942 bromfietsen en lichte motorfietsen. Het huidige gamma van Rieju bestaat uit een brede range aan 2-takt 50cc-modellen, 4-takt 125cc-modellen en de Nuuk electric. Met dat aanbod heeft het een zeer indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. In de landen om ons heen is Rieju beter bekend, en in enkele gevallen zelfs marktleider in het geschakelde 50cc-segment.

Divers gamma

Het bromfietsgamma van Rieju is op te delen in een sportief gamma en een gamma wat zich meer richt op mobiliteit. Het sportieve 50cc gamma bestaat uit Supermotard, Enduro, Racer en Naked modellen. De urban Bye Bike, die zowel als 25km/u en als 45km/u-versie beschikbaar is, biedt dan weer mobiliteit tegen een zeer bescheiden prijs, met lage kosten qua verbruik en onderhoud en toch een unieke uitstraling.

Tevens levert het merk levert ook een groot scala aan 125cc-motorfietsen die individuele mobiliteit bieden zonder een eigen identiteit uit het oog te verliezen.

Rieju heeft ook een imposante palmares op het gebied van lichte crossers en rally motoren. Door de recente overname van de Enduro modellen van Gas-Gas keert Rieju terug naar de sport met een 300cc 2-takt wedstrijdklare enduro machine. De MR 300 zal als 2021 model in de komende weken leverbaar worden.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de website maar de Facebook pagina zal voorlopig al het nieuws brengen. Voor het actuele aanbod kan je terecht op de website.

Bezoek de website van Rieju

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief