door Thierry Sarasyn 17 juni 2020

Likkebaarden bij de Klassieke Motoren veiling van Catawiki

Fans van Klassieke motoren en youngtimers mogen zich in de handen wrijven. Catawiki heeft momenteel een veiling lopen met maar liefst 48 klassieke motoren. Wij vinden ruim de helft daarvan absoluut top en er zitten er een paar tussen om weg bij te dromen.

Klassieke motoren en youngtimers

In willekeurige volgorde, een Ducati Mike Hailwood replica van 1983, momenteel met een hoogste bod van 11.000 euro. We verwachten dat er uiteindelijk meer dan het dubbele zal neergeteld worden voor deze vrij unieke motorfiets. Ook van Ducati en nog exclusiever: de S 750 van 1978. Momenteel met een bod van 27.000 euro. Ook hier mag zeker nog een verdubbeling verwacht worden.

Verschillende motoren, verschillende prijzen

Maar er zijn ook minder dure motoren die echt klassieke waarde hebben: De BMW R 80 G/S van 1981 bijvoorbeeld (staat op 7.000 euro bij het schrijven van dit artikel), de heerlijke Kawasaki H2 tweetakt, een Moto Guzzi Le Mans, een Yamaha RD 350. Maar er staan ook nog een boel mooie motoren voor een paar duizend euro en zelfs eentje voor minder dan 1.000 op dit moment. Weten welke? Ga even grasduinen in het aanbod van 48 Klassieke Motoren. Wie weet zit er iets bij naar je smaak en passend in je budget. De online veiling wordt afgesloten op dinsdag 23 juni om 20 u. Wil je gewoon even zien wat er te koop aangeboden wordt? De link vind je hieronder:


Neem hier een kijkje in het aanbod van Catawiki in de Klassieke Motoren veiling

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief