door motornieuws 6 juli 2020

Husqvarna presenteert 2021 motorcross range

Het jaar 2021 brengt bij Husqvarna negen prestatiegerichte minicycles en full-size motorcrossmachines. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen zorgen alle motorfietsen voor een compromisloos vermogen, een toonaangevende ergonomie en esthetiek. De geheel nieuwe Zweeds geïnspireerde graphics, geven de nieuwste TC- en FC-modellen van Husqvarna een frisse en levendige driekleurenlook geven. Aantrekkelijk dan de Zweedse coalitie, wat ons betreft!

Betere prestaties en handling

Voor 2021 heeft Husqvarna Motorcycles zich gefocust op het verbeteren van de prestaties en handling van de vering voor meer rijcomfort bij landen van jumps en het verminderen van drukpieken voor consistente dempingsprestaties. De viertaktmodellen zijn voorzien van compacte en moderne motoren met interne asopstellingen in het ideale zwaartepunt, wat vooral de handling en wendbaarheid ten goede komt. Moderne elektronica en launch control zorgen voor een perfecte acceleratie.

Husqvarna Motorcycles app

Samen met de nieuwe modellen kondigt Husqvarna ook de Husqvarna Motorcycles-applicatie. Nadat de connectivity unit op de machine gemonteerd is kan je via de app motorprestaties nauwkeurig afstellen. Dat staat rijders toe om de motormapping af te stellen en de vering optimaal in te stellen. Onder de lijst met verschillende aanpassingsopties zijn de hoogtepunten de twee belangrijkste motor-modi, Prime en Advanced, waarmee rijders van alle niveaus de motorprestaties kunnen afstemmen op hun rij-eisen en circuitomstandigheden.

Technische hoogtepunten in 2021

De Husqvarna TC en FC-modellen zijn er technisch op vooruitgegaan ten opzichte van de vorige editie op vlak van gewicht, gebruiksgemak, comfort en controle. Enkele details:

- Nieuw middenklep-dempingssysteem WP XACT-vorken met AER-technologie
- Progressieve design voor optimale ergonomie
- Verwisselbare airbox-afdekking op FC-modellen voor optimale luchtstroom
-CNC-gefreesde T-stukken
- MAGURA hydraulisch koppelingssysteem biedt perfecte actie onder alle omstandigheden
- Brembo-remklauwen en hoogwaardige schijven combineren superieure remkracht met
geweldige controle en vertrouwen
- Tractie- en launchcontrole met geavanceerde instellingen (4-takten)
- ProTaper-stuur
- versnellingsbak door Pankl Racing Systems

De FC 450 MY21

Ook minicycles krijgen upgrade

De kampioenen van morgen genieten met de minicycles van Husqvarna van de kwaliteiten van een full-size model. de TC 85, TC 65, TC 50 en EE 5 kregen de nodige updates zoals WP XACT-vorken met AER-technologie, nieuwe zadelbekleding met hoge grip, een nieuw NEKEN aluminium stuur op de TC 50 en TC 65 en een soepeler gassysteem en Formula remklauwen voor de TC 85.

Het motocross-assortiment van Husqvarna Motorcycles 2021 is sinds juli 2020 wereldwijd verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. De beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Meer details vind je bij je lokale dealer!

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief