door Jill Danneels 4 september 2019

Honda verwent met extra kortingen in september en oktober!

Alle nadelen heeft zijn voordelen en Honda geeft overduidelijk voorkeur aan het laatste! Ook al typeert september zich als de maand waarin we terug aan het werk of naar school gaan, de files opnieuw toenemen en de temperatuur daalt. Honda compenseert met deze SUPER DEALS:

Rijbewijs actie

Om het file leed in deze maanden te verminderen en de nieuwe, jonge motorrijders te stimuleren op de motor te (blijven) stappen, komt Honda met een speciaal Rijbewijs-Actie. Het A2 rijbewijs van elke nieuwe motorrijder wordt namelijk terugbetaald, tot een maximum van 600 euro (incl BTW) en dit bij aankoop van een nieuwe Honda CB300R, CB500F, CBR500R, CB500X of CMX500.

0 procent financiering

Honda denkt evengoed aan de doorgewinterde motorrijder die fan is van de wat zwaardere modellen. Zo is er in de maanden september en oktober een promotie om tegen 0 procent rente een financiering af te sluiten op de Gold Wing en CB1000R modellen.

X-ADV

De SUV onder de motorfietsen: deze populaire motorscooter zal deze herfstmaanden gratis uitgerust worden met verwarmde handvaten en een topkoffer van 35 liter. Een handige surplus ter waarde van 934 euro, klaar voor het woon-werk verkeer tussen de files door.

Verlenging bestaande acties

Ook enkele bestaande promoties van Honda worden verlengd tijdens de maanden september en oktober. Zo rijd je al een Africa Twin vanaf 11.999 euro of ben je trotse eigenaar van een nieuwe Monkey voor slechts 3.999 euro!

Ontdek alle voorwaarden en huidige deals op de Honda website
of contacteer de officiƫle Honda dealer bij u in de buurt!

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief