door motornieuws 26 mei 2020

Honda betaalt je de kost van je rijbewijs terug bij aankoop motor of scooter

Wie een Honda motorfiets koopt van minder dan 500 cc, krijgt van Honda zijn rijbewijs terugbetaald. Niet alleen als je dat rijbewijs nog moet halen, ook als je het na 1 januari 2019 behaalde. Met een maximum van 600 euro.

17 modellen

Persbericht - Individuele mobiliteitsoplossingen, de ervaring van vrijheid, de wens om een kinderdroom te vervullen: wat de motivatie ook is, motoren en scooters zijn aantrekkelijker dan ooit. Om deze toegankelijker te maken voor nieuwe motorrijders, neemt Honda de kosten van het A2*-rijbewijs op zich.

Deze aanbieding is geldig voor alle modellen tot 500 cc. Dat betekent een ruime keuze uit 17 verschillende modellen, van de Vision110i scooter tot de CB500X. Genoeg om aan alle wensen en budgetten te voldoen. Prijzen variƫren van 2.499 euro (incl. BTW) tot 6.899 euro (incl. BTW).

De actie is geldig tot eind augustus, u kunt zich dus verheugen op een aangename zomer op de Belgische wegen of daarbuiten. Voor wie al een rijbewijs heeft, worden op bepaalde modellen ook andere acties aangeboden. Alle aanbiedingen en voorwaarden zijn te vinden op Hondadeals.be.


* Geldig voor personen die hun rijbewijs haalden vanaf 1 januari 2019 en met een maximum van 600 euro)

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief