door motornieuws 11 juli 2019

Geheel verzorgde circuitdag exclusief voor Honda rijders op twee én vier wielen

Blokkeer alvast vrijdag 9 augustus, want dan kan je een hele dag terecht op circuit Jules Tacheny in Mettet. Tenminste, als je met een Honda deelneemt, ook als het een Honda met vier wielen betreft. Met 130,- euro is deze dag, inclusief lunch én foto's, niet duur te noemen.

Persbericht: Circuit ervaring exclusief voor sportieve Honda rijders, zowel op 2 als 4 wielen.

Honda Benelux organiseert wederom een rijvaardigheidstraining exclusief voor Honda rijders en dat voor een acceptabele prijs. Echter voor het eerst op het Belgische circuit Jules Tacheny in Mettet en ook opengesteld voor de sportieve autorijders. Ofje nu een Fireblade, Africa Twin, Gold Wing of Civic Type R rijdt... alle Honda rijders zijn welkom.

Wij kiezen het liefst twee wielen...

Op vrijdag 9 augustus 2019 organiseert Honda Benelux opnieuw een circuit rijvaardigheidstraining, maar nu voor het eerst op Belgische bodem. In samenwerking met EWS.events en circuit Jules Tacheny in Mettet, is een volledig dagprogramma op maat gemaakt.

Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod en tevens zal er rekening gehouden worden met je rijervaring als ook het model dat je rijdt. Op een unieke locatie, waarbij voor het eerst in lange tijd de rondetijden niet van belang zijn. Het is een complete rijvaardigheidstraining, op een afgesloten circuit, waarbij alle mogelijkheden van jezelf als motorrijder/bestuurder, maar ook van je voertuig verder ontdekt kunnen worden.

Tevens zal Honda Benelux voor het eerst deze dag openstellen voor zowel motorrijders als sportieve autobestuurders. Dus of je nu een Fireblade, Africa Twin, Gold Wing of Civic Type R rijdt, alle Honda rijders zijn welkom.

Volg de link en meld je online aan. Het inschrijfgeld bedraagt 130,- euro inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant en mooie foto's als herinnering.

Wacht niet te lang, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!

...maar ook vierwielers zijn welkom!

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief