door motornieuws 5 mei 2020

FMF-uitlaatsysteem voor Husqvarna tweetaktmodellen beschikbaar

Husqvarna Motorcycles brengt een nieuwe collectie uitlaatsystemen op de markt voor tweetakt enduro- en motorcrossmotoren. Dat nieuwe assortiment, de FMF-collectie, levert volgens Husqvarna verbeterde prestaties en duurzaamheid, gecombineerd met een echte fabriekslook.

Ontwikkeld door professionals

Dankzij een sterke en doortastende werkrelatie met de Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing teams kan het bedrijf de ervaring aanwenden die ze hebben dankzij het racen op topniveau over de hele wereld. Dat staat hen toe om te blijven testen en zo hun aftermarket uitlaatsystemen te optimaliseren. Daardoor kunnen offroadliefhebbers van elk niveau het allerbeste halen uit elke rijervaring.

FMF Fatty en FMF Factory Fatty voorbochten

De FMF Fatty en FMF Factory Fatty Expansion Chambers leveren een breder, soepeler vermogen en zijn gemaakt van hoogwaardig, extra sterk en duurzaam staal. De FMF Fatty verbetert de tractie en biedt een betere gasrespons. De Fatty is afgewerkt met een duurzaam, vernikkeld oppervlak en de Factory Fatty heeft een onbehandeld buitenoppervlak voor een pure fabriekslook.

FMF Powercore 2.1 en FMF Titan Powercore 2.1 dempers

De FMF Powercore 2.1 Silencer is speciaal ontwikkeld voor motorcrossgebruik en levert minder decibels maar wel een voller geluid. De aluminium buitenmantel zorgt voor een lichtgewicht demper. De FMF Titan Powercore 2.1 biedt alle voordelen van de Powercore 2.1, maar met een nog lager gewicht aangezien zowel de buitenmantel als de demperkap gemaakt zijn van titanium. De dempers zijn eenvoudig te monteren.

De FMF-uitlaatsystemen zijn nu verkrijgbaar bij de erkende Husqvarna Motorcycles-dealers.

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief