door Jill Danneels 8 april 2019

Ducati s Custom Rumble is back!

Custom Rumble, de tweejaarlijkse wedstrijd voor de beste customized Ducati Scrambler is terug. De prijsuitreiking van de vorige editie vond plaats tijdens de World Ducati Week 2018 en bestond uit 132 internationale deelnemers in de categorieën Dealer, Klant, Customizer en Rookie Rumble.

Vijf categorieën

Voor de derde editie werden de categorieën uitgebreid en bijgewerkt, zo krijgen de customizers nog meer vrijheid voor persoonlijke ideeën. Een categorie is specifiek gewijd aan het Ducati scrambler 1100 gamma, de overige vier staan in functie van het Ducati Scrambler 800 gamma en de Sixty2. Hierbij een overzicht:

Rocker
Motoren geïnspireerd door de cultuur van de legendarische cafe-racers die in de jaren zestig een authentieke revolutie in de motorbranche op gang brachten.
Cut-down
Motoren in bobberstijl, waarbij alle niet noodzakelijke elementen geëlimineerd worden. Doel: een echte, essentiële look.
All-Terrain
Scramblers in enduro-stijl, perfect voor elk terrein en uitgerust met off-road geïnspireerde elementen.
Outsider
Alle remmen los, zonder beperkingen.
Bully
De categorie gewijd aan de Ducati Scrambler 1100, zonder enige beperkingen.

Inschrijven

De inschrijving is reeds geopend en sluit op 30 december 2019. Alle deelnemende motoren moeten voor 30 januari 2020 klaar zijn en geüpload zijn op de website van Ducati. Op 15 maart kunnen geïnteresseerden stemmen op hun favoriete custom. Prijsuitreiking wordt voorzien in mei 2020.

Interesse? Check hier alle info!

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief