door motornieuws 1 juli 2020

Drie jaar garantie op CFMoto

Gezien de Corona-maatregelen verlengde een aantal motormerken al hun garantieperiode met een aantal maanden. De relatief nieuwe speler CFMoto doet het nog steviger en geeft nu drie jaar fabrieksgarantie én pakt uit met een korting op de 400NK

Drie jaar garantie

CFMoto werd in 1989 opgericht in China en werkt sinds 2011 samen met KTM op vlak van technologische ontwikkeling, productiesysteem en distributie. En ze hebben vertrouwen in hun producten. Dat vertrouwen drukken ze graag uit in hun garantie: alle modellen die sinds 1 mei 2020 verkocht werden genieten van drie jaar fabrieksgarantie. Vanzelfsprekend dien je hiervoor nog steeds te voldoen aan de garantievoorwaarden en moet je motorfiets correct geregistreerd zijn.

CFMoto 400NK

Prijsverlaging voor 400NK

Behalve een lange fabrieksgarantie is er nog meer fraais te melden. De CFMoto 400NK verlaagt (in België en Luxemburg) tijdelijk in prijs en staat nu voor 4399 euro in plaats van 4999 euro bij de dealer. De 400NK is afgeleid van de populaire 650NK en is uitgerust met een 400cc paralleltwin. Topcomponenten zoals het Bosch injectiesysteem en het Continental ABS maken er een bijzonder prijs-kwaliteitsverhaal van!

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief