door motornieuws 8 juni 2020

Bridgestone bandengarantie blijkt overtuigend succes

In mei introduceerde Bridgestone het Simply Ride-concept, ofwel gratis bandenpechgarantie die rijders dekt wanneer ze lekrijden. Garanties en hun voorwaarden durven soms bijzonder complex te zijn, maar het woordje "Simply" uit deze garantie van Bridgestone doet zijn naam alle eer aan, zo blijkt.

Een getuigenis

In de eerste twee weken sinds de start kon Bridgestone al honderden registraties optekenen. Eentje moet de eerste zijn, en dat was in dit geval de Nederlander Evert Jan Bloemen. Hij vertelt:

"Recent plaatste mijn dealer een nieuwe Bridgestone T31 op mijn Honda CBF 1000. Enkele dagen later was ik klaar voor een toerritje met een paar motorvrienden, maar ik kreeg de Honda nauwelijks de garage uitgeduwd. Het leek alsof die in de versnelling stond, zo zwaar. Even goed gekeken, en al snel zag ik een schroefkopje blinken in de splinternieuwe achterband. Nog geen 300 kilometer mee gereden! Die geplande toerrit viel dus helaas in het water.

Gelukkig duurde het niet lang vooraleer ik een verse Bridgestone kon laten zetten. En omdat een band voor mij toch best een flinke investering betekent, heeft de Simply Ride garantie toch min of meer mijn motorseizoen gered. En ik heb begrepen dat ik ook met die nieuwe band weer tegen lekrijden gedekt ben. Een geruststellende gedachte!
"

Alle informatie over de actie vind je via onderstaande link:
Bezoek de website van Bridgestone Simply Ride

Evert Jan op z'n Honda

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief