door motornieuws 20 december 2016

Adventure helm van Kappa

Kappa is al ruim 60 jaar fabrikant van bagagemogelijkheden en accessoires voor motoren en heeft nu een Trail/Maxi Enduro-helm ontworpen, trouw aan zijn avontuurlijke spirit.

De nieuwe Kappa integraalhelm voor Trail en Maxi-enduro werd ontworpen rekening houdend met de eigenschappen van off road helmen, maar ook met die van touring helmen die gedragen worden op de grote trail motoren die verkoopcijfers in België en Europa aanvoeren in recente jaren: BMW GS, Honda Africa Twin, KTM Adventure, Yamaha Super Ténéré of Tracer, Suzuki DL, Triumph Explorer, Kawasaki Versys, Ducati Multistrada, …

De KV30 Enduro beschikt over technische kenmerken eigen aan de groottoeristen die geregeld het asfalt verlaten om pistes of onverharde wegen op te zoeken. Zijn hoekig design, zijn vormgeving, het uitneembaar en wasbaar binnenwerk, zijn gewichtsverdeling en helder vizier en het geïntegreerde getinte zonnevizier staan helemaal in lijn met wat je van een helm voor on- en off road gebruik mag verwachten. Als de off road omstandigheden zwaarder worden, is het mogelijk om het vizier of te nemen en een off road bril op te zetten.

Verder noteren we ook de Micro-Lock sluiting - altijd handig en aanwezig op alle Kappa-helmen – en de ventilatiesleuven voor- en bovenaan de helm.

Kappa werd de voorbije 60 jaar bekend door de ontwikkeling van een zeer breed gamma van bagagemogelijkheden en accessoires voor motoren en scooters. Gedurende decennia bewees Kappa zijn industriële vakkennis op het vlak van plasticbewerking en werden ze ook erkend voor hun grote aandacht voor afwerking en kwalitatieve producten.

Gebaseerd op deze twee pijlers, was de ontwikkeling van een compleet helmen gamma een logische stap.

In zijn gebouwen in Brescia, Italië, beschikt Kappa over complete testfaciliteiten en laboratoria die gehomologeerd zijn door de instantie die ook de grootste namen onder de helm fabrikanten controleert. Daar worden zowel de homologatieprocessen doorlopen als de kwaliteitstesten van de producten en de afzonderlijke materialen.


Helm Kappa KV30 Enduro

Segment: Trail, Maxi-enduro
Materiaal: Techno Polymeer
Gewicht: 1550 gram
Kleuren: - Wit
- Mat Zwart
- Mat Zwart/Geel
- Wit/Oranje
- Wit/Grijs
- Zwart/Rood
Prijs: éénkleurig: 189 €; Multikleur: 199 €
Beschikbare maten: XS-XXL
Beschikbaarheid: Begin februari 2017

Reageren

Registreer of log in om te reageren


Community

Motornieuws TV» Archief